måndag, januari 22, 2007

Too little, too late

Visst åkte hon ut... med 82% av rösterna. Och nu sitter Jade i tv-studior och tidningar och gråter och hulkar. Inte är hon racist, och inte visste hon att hon framstod som en sån mobbare och visst är hon så ledsen och visst ber hon alla om ursäkt. Det är inte många som tror att hon är uppriktig. Krokodiltårar är uttrycket för dagen.

Dessutom påstår hon att hon inte bryr sig det minsta om ifall hennes "karriär" har gått käpprätt åt skogen, utan hon oroar sig istället för sina två söner... hon vill ju inte att de ska bli lidande pga detta...

Undrar om inte Shilpas mamma känner likadant när hon ser sin dotter bli mobbad på tv...?

En av de andra tjejerna som betedde sig illa har blivit av med ett lukrativt modellkontrakt, och har också blivit dumpad av sin framgångsrike fotbollsspelande pojkvän (som spelar i ett lag med många olika nationaliteter!). Det är bara det att tjejen inte vet om det än. Blir ju en kul överraskning när hon kommer ut ur huset så småningom.

Och den tredje tjejen har sagt att hon tror att hennes familj och vänner kommer att vara stolta över vad hon har åstadkommit i huset. Öööööööh dags att tänka om. Den där popkarriären kan du glömma, och dina syskon har uttalat sig i tidningarna att dom skäms.

Hoppsan så det kan gå.

Inga kommentarer: