torsdag, september 22, 2005

Märkvärdigt besök

Huga! På tisdag i nästa vecka kommer Ashish, som är Operations Director of Mexx Europe, till oss för att ha ett möte med Allders chefer och för att kolla in oss. Ashish är förmodligen den viktigaste person som nånsin besöker en Mexx concession i England, ansvarig för hela Europa. Läskigt! Allders håller på att bygga om en hel del, flyttar avdelningar osv - och de ska diskutera förändringarna. Så nu är det full fart för att få allt tip top innan besöket! Vår "merchandiser" Inesa kom in idag och vi snyggade till alla avdelningarna utom XX som redan såg väldigt bra ut. (Undertecknad hängde ju själv om XX häromveckan, he he) En merchandiser är en expert på att exponera varorna på bästa sätt, hur det ska hänga, hur vi ska följa våra riktlinjer så att butiken ser ut som Mexx vill. Inesa kommer inte ofta eftersom vi mest sköter det själva, men en sån här gång får vi lite extra hjälp. Jag är helt slut nu, det är ganska tungt och jobbigt att möblera om hela avdelningar!

Igår sov jag över hos Andy igen efter en runda med pints och thai-mat, och han bokade resan till Paris och även till Amsterdam sista helgen i oktober. Det ska bli kanon! Ser fram emot att åka Eurostar-tåg till Paris genom kanaltunneln, det blir spännande. Till Amsterdam flyger vi istället, det blir två nätter där. Kan inte fatta att han verkligen tänker bjuda mig på alltihop! Visserligen tjänar han tydligen ganska bra, men ändå... När jag tackade honom och sa att jag inte var så van vid att en kille gjorde nåt sånt för mig, svarade han bara att "det är lika bra att du vänjer dig!" Snuttigt.

Och på tal om Kate Moss, vars namn diskuteras flitigt både här och hemma i Sverige just nu... Denna "fina" nerknarkade förebild för tusentals ungdomar, gissa var hon är född och uppvuxen? Croydon, förstås... Heja H&M som sa upp kontraktet!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inte ett ord om Spice girls har återförenats eller ej..hur är läget för de gamla damerna????

Anonym sa...

Har väl intagit ryggläge igen, för en ny chans i branchen kanske? /M