fredag, december 30, 2005

Morr och gnäll

Har en fantastisk vecka på jobbet när det gäller försäljning, men annars känns det rätt pissigt. Mitt hälsporre-syndrom har blivit värre, och varenda steg jag tar gör jätteont. På morgonen när jag kliver upp är det som värst, och jag får hålla i mig i dörrkarmar och köksbänkar för att ens ta mig till toan. Känner mig som en gammal kärring! Tydligen är det inte mycket läkare kan göra heller, de kan lindra smärtan men inte direkt bota det. Känner mig lätt desperat eftersom hela min karriär beror på att jag kan gå och stå hela dagen!

Det finns en klinik strax utanför Croydon där dom har specialister på hälsporre, ska ringa efter juluppehållet och försöka få en tid där. De gör en laser-scan av fötterna och tillverkar specialsulor som är millimeterrätt för just dig. Svindyrt men funkar för 99% av kunderna, tydligen.

Har fått en ny regionschef istället för Gerry, och jag är inte imponerad alls. Regionen delades i två eftersom den blivit så stor. Det var meningen att Gerry skulle behålla Croydon, och jag var så tacksam för det eftersom vi alltid kommit väldigt bra överens och hon har backat upp mig. Men sen fick den nya (Nessa) ta över eftersom hon är mer oerfaren och dom ville ge henne de "lätta" butikerna - dvs de som varit igång länge, med starka chefer som inte behöver ringa och be om hjälp tio gånger om dan. Suck. Jag gillar henne inte alls!! Hon är petig och negativ och ifrågasätter varenda liten detalj, och jag vet att jag kommer att reta mig på henne. T ex sa hon häromdagen:

"Tycker du inte att du har för många heltidare?? (3 + jag själv för 4 avdelningar)"
"Näe, verkligen inte!"
"Ja men om du t ex tog bort en heltidare så kunde du ha två som gjorde 20 timmar i veckan och då behövde du ju inte ge dom några raster..."

Vilken jäkla attityd! Fortsätter hon på det sättet så säger jag upp mig. Det finns fler jobb. Själv har jag jobbat arslet av mig över julveckorna för att få ihop det, eftersom de inte gett mig mer än några få extratimmar till personalen. De får inte jobba - och jag jobbar gratis istället. Underbart.

Inga kommentarer: