torsdag, februari 22, 2007

Jag gillar inte fiberoptik

Idag har jag ääääntligen varit hos öron-näsa-halsspecialisten på sjukhuset, tog bara två månader att få en tid på remiss. Wow. Synd bara att min hosta gick över för nån månad sen... Han undersökte mig med hjälp av en fiberoptikkamera. Det var en smal kabel som han stack in i näsborren på mig - och ner i halsen. Det gjorde inte ont, men FY F*N vad läskigt det kändes! Iallafall så konstaterade han att det var en infektion i lungorna som jag hade haft, och att det var det som orsakade hostan. Oh well.

Har varit en ganska mysig dag idag, förutom läkarbesöket då. Köpte några nya pocket i bokhandeln, gick till kinesiska mataffären och handlade mysko snacks och nudlar... men jag undvek de frysta grislivmodrarna, tyckte inte det lät så mumsigt. På eftermiddan har jag läst, lagat thaimat, tittat på tv, slappat... sköööönt. Men jag var tillräckligt ambitiös att jag körde en tvätt och fräschade upp håret med slingor också.

Förresten så dök min fredagsdejt upp på söndagskvällen igen, på väg hem från Brighton. Mysigt...

Och igår kväll hade jag samlat ihop min personal för lite uteliv. Måste ju umgås utanför jobbet nån gång emellanåt! Dessutom är det ju sällan vi ses allihop på en gång, eftersom alla jobbar olika dagar osv. Vi var på The Slug and lettuce, en fräsch pub/ restaurant runt hörnet från jobbet, och slafsade i oss brakmiddag samt diverse exotiska cocktails. Mmmmmmm... Trevligt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej bäjbji! KOm och hälsa på mig, du är hjärtligt välkommen!

Http://janettesingeltjejen.blogg.se

Nästa vecka kommer de musik.

Puss puss Janette

MIn blogg är en hyllning till singellivet!

Helena sa...

Hej Janette! Jag tog en snabb titt, verkar vara en kul och udda blogg! Återkommer snart för noggrannare koll...

Bantartant sa...

Låter som en skön dag, förutom fiberoptiken då.
Alltid gott med hårfix:-)