torsdag, augusti 06, 2009

Svenskar på vift

Vädret var FANTASTISKT hela veckan.


Vi körde lite geocaching i ösregnet, när vi väl kom underfund med att vi t o m var ute och knallade på fel stig gick det ganska lätt att hitta cachen!


Vi tränade flitigt på att kasta macka.


En dag var det till och med lite sol, och då bar det av till stranden!


Veckans badpojkar


Andy gillade långgrunt...

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hej,
Jag hittade din Blogger profile pa natet. Jatte kul att hitta en svensk har. Jag sag att du bor i Devon. Det gor jag med. Vart i Devon bor du? Finns det nagon form av svensk forening med svenskar i Devon?

Maria

Helena sa...

Hej Maria,

Vad kul att höra från dig! Jag bor i Instow, mellan Bideford oc Barnstaple. Såvitt jag vet finns det ingen annan svensk i närheten... ingen jag stött på iallafall. Var bor du? Det finns en FB-grupp som jag är med i, den heter "Svenskar i Exeter/Devon". Gå med där så hittar du några fler!

Unknown sa...

Hej Helena,
Vi bor pa andra sidan av Exeter. Hur hamnade ni i Instow? Jag flyttade hit for att plugga arkitektur i Plymouth for 12 ar sedan och min sambo och lilla dotter hangde med som inte ar sa liten langre. Ni far garna komma och halsa pa. Har ni markt nagot av Brexit? Du far ursakta alla fragor. Det ar bara sa roligt att hitta nagon svensk som bor har. Jag blir sa glad. Har du nagon email sa vi inte behover chatta pa bloggen?

Helena sa...

Du kan maila mig på info at vilda.uk så kan jag ge dig min personliga email därifrån :-)