tisdag, maj 29, 2007

En helg i Devon

Efter en hektisk flängvecka som nybliven Area Manager var det skönt att sätta sig i bilen och dra ner till Devon över helgen för att hälsa på Andys föräldrar, syster och systersöner. Sonen (och exfrun!) har jag redan träffat, och det gick över förväntan bra. Han frågar redan när han ska få komma till Sverige och se snön! Ummm... ja, vi får väl vänta några månader iallafall...


Den fantastiska stranden i Westward Ho! när tidvattnet är på väg in. Och ja, ortsnamnet stavas faktiskt med ett utropstecken på slutet... den enda orten i England med den lilla egenheten. Britterna är allt lite knepiga ibland.

Fulare golfbanor finns det nog i världen...

Harald Blåtunga och hans trogna vapendragare - Oz med kompis har ätit blåbärsstänger

Somliga har ett jobb där de vistas mycket utomhus... andra har det inte. Någon som har lite brun-utan-solkräm att låna ut?


Den gamle och havet? Snälle, rolige, omtänksamme, underbare Andy... Jag visste att han fanns nånstans, det gällde bara att hitta honom...


Hemma hos föräldrarna. Mamman har redan dammat av sin bröllopshatt och väntar med spänning. Såja, såja... lugn och fin! Riktigt så bråttom kanske det inte är :-)


Läggdags...


Busfrön på bymarknad



1 kommentar:

Tecken: glad sa...

Fint ställe! Och han ser ju trevlig ut!

/isabell66