fredag, maj 06, 2011

Hemliga resplaner

Håller just på att packa de sista bitarna. Inatt kör vi upp till Stansted och sen tar jag flyget över till Sverige. Mamma fyller år i veckan och det är VERKLIGEN på tiden att jag hälsar på. Vi har inte varit i Sverige sedan bröllopet och det är ju nästan lite skämmigt...

Bokade för bara ett par veckor sedan, efter att jag och Andy diskuterat igenom hur vi skulle göra med Sverigebesök närmsta tiden. Han får stanna hemma den här gången, vi sparar på semesterdagar och pengar för att kunna åka på någon resa i höst. Känns trist att vara ifrån honom en hel vecka, men jag får stå ut.

Jag kommer säkert att ha fullt upp, och han jobbar ju mest och sover i veckan så han kanske inte hinner sakna mig så mycket. Raringen ska köra mig hela vägen till flygplatsen vilket tar 4-5 timmar, och sen vända om och köra hem igen. Sen några dagar senare får han göra om alltihop igen för att hämta mig!

Ska försöka hinna med det vanliga - farmor och kanske förhoppningsvis båda mina farbröder med respektive, en pizzakväll med Magnus (jag får väl äta fyllningen och skippa degen!) och sedan en dag på slutet hemma hos bästaste vännen Anna och Jonas och deras två goa ungar.

Nu gäller det bara att klara av ett sista snabbt telefonsamtal till mamma utan att försäga mig och avslöja planerna! Hon vet nämligen inte om att jag kommer än... :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hälsa grattis till mamma./Britt-Inger

Helena sa...

Jag hälsade! :)