måndag, maj 11, 2009

På jobbfronten lite nytt

Nu har det äntligen börjat röra på sig med jobbsökandet. Andy har varit på ett möte nu på morgonen, och bestämt sig för att nappa på ett säljjobb. Innan vi träffades, för tre år sen, jobbade han som säljare på ett företag som han trivdes med, men han fick en ny regionschef som han inte tyckte om att jobba för och slutade strax efter. Nu letar dom en säljare här i krokarna, och regionsansvarige här verkar vettig och delar Andys åsikter om hur jobbet ska göras.

Provisionsbaserade jobb kan ju vara lite vingligt för oss just nu, men Andy är en jätteduktig säljare så jag tror nog han kan dra runt det! Blir konstigt att se honom i kostym istället för shorts och flip-flops...

Själv har jag en intervju imorgon och en på onsdag, båda butikschefsjobb. Väletablerade firmor är de båda två, men jag vet ännu inget om lön, arbetstider osv. Här i Devon får man ta vara på möjligheterna, så jag tycker det är väl värt en timme av min tid för att se om dom kan vara nåt för mig. Det dyker inte upp så många jobb, så de som finns har förmodligen hundratals sökande. Att komma så långt som intervju är inte dåligt, och två på samma vecka är rena flytet!

Tummar hålles.

2 kommentarer:

EvaP sa...

Varmt lycka till. Tänk, det kan vara ditt nya jobb och din nya karriär.

Anonym sa...

Jag har hört att 'The Clotheshouse' har öppnat filial i Devon. Ska vara ett rätt bra ställe sägs det.