söndag, maj 17, 2009

Blandad kompott


Det här är Carlos nya flickvän. Vi vet inte var hon bor eller vad hon heter. Hon är ung och spenslig och nån slags oriental/russian blue-blandning tror vi. Väldigt stilig. En dag dök hon bara upp i trädgården och lurade med honom på dåligheter. De klättrar på hustaken i hela kvarteret på kvällarna och hoppar upp och ner på taket till vår inglasning. Hon kommer in i huset via kattluckan och äter upp Carlos mat, sover i vår soffa, jagar honom runt huset halva nätterna och ibland fräser och morrar dom åt varann och vevar tassar så hårtussarna flyger. Han är verkligen "a smitten kitten" och avgudar henne med skräckblandad förtjusning...


Här har vi ett praktexempel på "the King of Barbeque" Andys försök att sätta eld på föräldrarnas trädgård. Resterande medlemmar i familjen söker skydd i inglasningen. Inget brann ner denna gång, men förut har han lyckats elda upp ett halvt staket, en grill samt en kusins ögonbryn. Vid olika tillfällen. Och han önskar sig en eldkastare i julklapp nästa år. Det blir det inget med.


Här har Carlos trillat ner från ett hustak eller nåt, och har skrapat upp hela hakan och tycker lite synd om sig själv. Är det bara jag som tycker att han ser ut som katten Gustaf?


Och till sist en ljuvlig solnedgång över stranden i Westward Ho. Magiskt!

1 kommentar:

Emma sa...

Haha jo =D Han ser ut som katten Gustav =D