fredag, juli 27, 2007

Det gick undan!

Nu blir det flytt! Vi har hittat ett jättecharmigt hus i Staines. Var på visning igår kväll, och det var bara att bestämma sig sig snabbt eftersom det var minst 5 stycken intresserade av samma hus. Redan när vi svängde in på gatan kände vi att det var rätt ställe för oss. Lugnt och tyst, mysigt och trivsamt. Huset hade trevlig atmosfär, var i vettigt skick och trädgården var lättskött och skyddad för insyn.

Ett annat par anlände ca 10 minuter efter oss, så vi kastade oss i bilen, drog iväg till hyresagenturens kontor och slängde fram en "holding fee" med en gång. Så nu är det bara att vänta på att referenser mm ska gå igenom, men det borde inte vara nåt problem.

Huset har två rejäla sovrum (varav ett naturligtvis kan utnyttjas av gäster från Sverige när L inte är där!), ett litet arbetsrum/förvaring, stort vardagsrum och egen trädgård. Hyran var i övre kanten av vad vi har råd med, men vi klarar det. Ägaren bor utomlands och har inga planer på att komma tillbaka, så vi kan stanna ett bra tag om vi trivs.

Huset är redan ledigt, men ägaren lovade att få vissa ytor ommålade, så vi kom undan med att ta över om tre veckor. Hur det nu ska gå, eftersom jag har två månaders uppsägning här i Croydon... Nåja, det var för mysigt för att missa helt enkelt. Vi får väl vara lite bankrutta ett par månader. Eftersom vi åker till Svedala en vecka den 20 augusti, väntar vi med flytten tills vi är tillbaka, och med lite flyt hittar min agentur nån som vill ta över min gamla lägenhet till 1 september...

Helena glad. Jätteglad.





Den högra halvan är "vårt" hus





Tre trädgårdstomtar...? Andy inspekterar trädgården.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Men da maste vi ses innan ni flyttar! Det ar ju sa latt eftersomv i bada aker via Wibmledon! Nar kan du?

Bantartant sa...

Men du så kul!!
Då kan vi hyra in oss när vi kommer, jag och barnen:-D

Anonym sa...

Man får gratulera det gick fort att skaffa hus där..jojo Här sitter Pizza och jag isolerade föralltid nu då..suck..hehe